Foglalj időpontot ruhapróbára!

A próbadíjjal a ruháink állapotát igyekszünk védeni a túl sok próbáztatástól, komolytalan érdeklődőktől. Amennyiben megtaláljuk a ruhád, a próbadíj nem kerül felszámításra.

Menu Időpont foglalás

Varrónő állás Budapesten- Nettó 250.000 Ft/ hónap

 

Kedves Varrónők!

Magyarország legnagyobb, és legexkluzívabb menyasszonyi ruhaszalon hálózatába keressük mosolygós, életvidám, agilis, több éves varró tapasztalattal rendelkező varrónő kolléganőinket.

*Hogy miért fontos számunkra a több éves varró tapasztalat?
Magyarország legexkluzívabb szalon hálózata lévén elengedhetetlen a varrónői profizmus, a tökéletesen alakra igazított ruha. Vendégeink között gyakran megfordulnak hírességek, mint például Vasvári Vivien, Kárpáti Rebeka, Debreczeni Zita, stb.

*Amit kínálunk:
– Bejelentett munkát kínálunk a legkorrektebb főnökséggel, impozáns környezetben, vidám csapatban, napi 8 órában (kisgyerekes anyukáknak megbeszélés tárgyát képezheti a rugalmasabb beosztás!) Budapesten az Oktogonon (Nyugati pályaudvartól 5 percre, Keleti pályaudvartól 15 percre).
-Munkaidő: Napi 8 óra. Hétköznapokon 9:30-18:00, minden második szombaton 9:30-14:00
– TÚLÓRÁZNI NEM KELL!
– Fizetés:
Nettó 230.000-250.000 Ft varrótudástól függően.
– Elvárt feladatok: Ruhák méretre igazítása, korrigálása, valamint a menyasszonyok kiszolgálásában való besegítés ( komplett ruhák készítése tehát NEM elvárás! Külföldi nagynevű divattervezők kész ruháit forgalmazzuk, a munkakör csak a méretre alakítást foglalja magába)

*Szeretettel várjuk jelentkezésedet: előző munkahelyek megjelölésével, fényképpel e-mailben: vezetoseg@dioraeskuvo.hu

(A képek a szalonjainkban készültek, valamint az általunk forgalmazott ruhákat mutatják)