Foglalj időpontot ruhapróbára!

A próbadíjjal a ruháink állapotát igyekszünk védeni a túl sok próbáztatástól, komolytalan érdeklődőktől. Amennyiben megtaláljuk a ruhád, a próbadíj nem kerül felszámításra.

Menu Időpont foglalás

Tengerparti

Előnyös mindazok számára, akik vastagabb derékkal rendelkeznek, hiszen a derékrész bő, ezáltal a mellkas és a nyak nagyobb hangsúlyt kap. A mell alatt bővülő ruha nyújtja a testet így egy vékonyabb, kecsesebb alakot eredményez.

Tipp: Nagyobb mellbőségű hölgyeknek tökéletes választás a V-nyakú fazon. Diszkréten mégis elegánsan emeli ki az idomokat.

Serena-frontSerena-close

A-vonalú

Ez a fazon testalkattól függetlenül szinte mindenkinek jól áll. Tökéletes választás a széles csípőjű hölgyeknek, hiszen hozzásimul a felsőtesthez és deréktól lefelé bővül.

Tipp: Válassz csípőtől bűvölő fazont, ami karcsúsít és magasít is egyben.

COAB16285-frontCOAB16285-back

Egyenes szabású

Mindazoknak ajánlott akik egy könnyed, lenge ruhát szeretnének, amiben egész este kényelmesen érezhetik magukat. Ez a fazon a tökéletes alakon áll a legszebben.

Tipp: Válassz hozzá pántot ami a teltebb kebleknél elkerüli, hogy egész este igazgatni kelljen.

5408-front5408-back

Hercegnős

Szűk felsőrész és a derékvonaltól bővülő hasonlóan az A vonalú fazonhoz elrejti a szélesebb csípőt és kiemeli a keskeny derekat.

Tipp: Ha szeretnél egy kis színt vagy vidámságot csempészni a ruhádra, emeld ki a szoknyát az esküvődre választott színekkel (virág, toll, stb.).

CT154-frontCT154-back

Sellő 

Ez a fazon a test egész vonalát végig követi, így kihangsúlyozza a melleket, a derekat
és a csípőt.  Remek választás a vékonyabb testalkatú menyasszonyoknak.

Tipp: Egy púder színű vagy csillogó öv még jobban kiemeli a vékony derekat.

2810-front2810-back

Fél sellő

A fél sellő tökéletes választás a homokóra alkatú hölgyeknek, nem csak a vékony törékeny menyasszonyoknak. A hajtott derékrész karcsúsít így ápol és eltakar a kényes részeken.

Tipp: Egy csipke boleróval még jobban hangsúlyozhatod a körte alakot.

Dominica-frontDominica-close