+36 1 951 6545

GYIK

Mikor jelentkezzek próbára?

Soha nem lehet elég korán! Minél hamarabb látogatsz el hozzánk, annál nagyobb kínálatból tudsz választani! Akiknek a ruha az egyik legfontosabb elem az esküvőn, már 1-1,5 évvel az esküvő előtt lefoglalják az áhított darabot. Később is rengeteg szépség fog még rendelkezésedre állni, de a legkeresettebb ruhákra telik be leghamarabb a maximális foglalási szám (3-5 foglalás ruhától függően, amelyet követően az adott ruhára már nem veszünk fel több foglalást). A próbához elengedhetetlen a 99% -ig biztos esküvői dátum! Akkor érdemes ellátogatni hozzánk, ha a helyszínnel már az egyeztetések utolsó fázisában vagytok!

Kit vigyek próbára?

Érdemes 2-3 fő kísérővel érkezni, menyasszonyainkat legtöbbször az édesanya, a vőlegény édesanyja, lánytestvérek, barátnők kísérik. Kérünk, hogy “csak megtisztelésből” ne hívj további személyeket a próbára, mert a sok kísérő sokkal inkább hátráltatja az álomruha megtalálását, minthogy segítené. Több, mint 2-3 kísérő esetén rengeteg különböző vélemény fog elhangzani, ami könnyen összezavarhat. Férfi kíséretet nem ajánlunk. Ez egy női szakma, amihez ők nem értenek, illetve előfordulhat, hogy más menyasszony is tartózkodik a szalonban, így szeretnénk megőrizni az esemény intimitását.

Hogyan zajlik a próba?

A ruhapróba kb. 1,5 órát vesz igénybe. A próbát részletes konzultációval kezdjük, hogy megismerjük az igényeidet. Nem katalógusból dolgozunk (persze mutathatsz lementett képeket, amik tetszenek), de inkább az elmondásodra és a szaktudásunkra alapozzuk azt, hogy mely ruhákat érdemes próbálni. Irányított lesz a próbád, te nyugodtan hátradőlhetsz! Nem neked kell előzetes felkészülés alapján tudnod, hogy mit szeretnél, mi fog jól állni! 300 ruhából fogunk kiválasztani kb. 10-et, ami minden esetben a te dátumodra szabad, még le nem foglalt, esélyes modelleket jelenti. A legkedveltebbeket a végén még egyszer felpróbálod, hogy biztos legyen a döntés! 10-ből 9 lánnyal megtaláljuk az álomruhát, valószínűleg ez veled sem lesz másképp!

Hogyan készüljek a próbára?

Nincs semmilyen különösebb elvárásunk, pusztán egy ápolt, igényes megjelenés. Nálunk nincs olyan szabály, hogy smink nélkül kell érkezni! A ruhák tisztítása a mi gondunk! A lényeg, hogy úgy érkezz a próbára, ahogy jól érzed magad a bőrödben! Ellenkező esetben hogy is tudnál választani?! Melltartó nélkül szoktunk próbálni (ha szégyenlős vagy, akkor lecsúsztatott pánttal). Érdemes testszínű fehérneműben érkezni. Egy kolléganőnk fog segíteni az öltözésben. Cipőt sem szükséges feltétlenül hozni, tudunk próbacipőt biztosítani, de persze ha már beszerezted azt a darabot, amit a nagy napon szeretnél viselni, nyugodtan hozd magaddal!

Hogy tudom lefoglalni a kinézett ruhát?

Szalonunkban készpénzes fizetési lehetőség érhető el. A ruhák többsége 200.000 – 350.000 Forinttal, a Berta luxus kollekció többnyire 450.000 – 700.000 Forinttal foglalható le. Részletfizetési lehetőség a Berta ruhák esetében lehetséges.

Vásárolni is tudok?

Igen! Amennyiben vásárolni szeretnél, a klasszikus, letisztult ruháink 650.000 – 1.200.000 Forint között, a legpazarabb luxus ruháink rendelésre (új darabok): 3 – 5 millió Forint között mozognak. Vannak a szalonban is kapható, megvásárolható modellek, illetve rendelést is fel tudunk venni (kb. 5-8 hónap érkezési idő).

Bérelni szeretnék, de nem szeretném, hogy más menyasszony viselje a ruhát előttem. Van erre megoldás?

Erre is van lehetőség rengeteg ruha esetében többnyire 30-50%-os felár ellenében. Ezzel kapcsolatos bővebb információért kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Mettől meddig szól a kölcsönzés?

Szombati esküvő esetén többnyire péntektől hétfőig. Időszaktól és választott darabtól függően ettől el tudunk térni, igyekszünk rugalmasak lenni.

Hányszor kell összesen próbálni nálatok?

Első alkalommal a ruhapróba során fogunk találkozni, ahol kiválasztjuk az álomruhád. Ezt követően, az esküvő előtt 1-2 héttel kolléganőink felveszik veled a kapcsolatot telefonon, hogy egyeztessetek egy cipős ruhaigazító próbát, ahol levesszük a méreteid. Fontos, hogy a ruhaigazító próbára már a nagy napon viselt cipővel érkezz, hogy a ruha hosszát a viselni kívánt cipőhöz igazíthassuk.

Időpontfoglalás