arrow-rightchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upfacebookinstagramphonetiktokyoutube

Rólunk

Régóta álmodtam arról, hogy legyen Magyarországon egy olyan szalon, ahol az igazán magas igényű menyasszonyok megtalálhatják azokat a különleges és luxus ruhákat, amikért korábban az USA-ig kellett menni. Hihetetlen örömmel tölt el, hogy a szalonom által megadhatom a magyar nőknek is az élményt, hogy egy luxus Berta, Lazaro, vagy Hayley Paige ruhában mondhassák ki az IGEN-t!

Nem csak a ruhák terén akartam különleges igényeket kielégíteni, hanem egy olyan helyre vágytam, ahol az egészet körbevevő szolgáltatás és miliő is várakozást felülmúló! Ebben a hitvallásban jött létre a Diora, Magyarország egyedüli luxus szalonja, ahol a nem hétköznapi esküvőkre vagyunk specializálva!

Várunk szeretettel, ha az átlagtól többre vágyó menyasszony vagy, és szeretnéd, hogy a ruha választás ne csak egy értékesítési tevékenység legyen, hanem egy olyan folyamat az esküvődig, amelyben te tudhatod, hogy jó kezekben vagy, nem kell aggódnod a ruhád minőségét vagy a varrónő tudását illetően! Nagyon magas követelményeket állítunk csapatunkkal szemben, akiknek munkája során fogod tapasztalni, hogy a középpontban mindig a te nyugalmad és kéréseid állnak, hiszen megítélésem szerint a luxus érzés és a szívközpontúság kéz- a kézben kell hogy járjon!

Szeretettel várunk Téged is egy élmény ruhapróbára!

Borka

Brand manager & Sales

Menyasszonyaink számára igyekszünk megadni az igazi gondoskodást, teljeskörű szolgáltatást, amelyben valóban érezhetik, hogy számíthatnak ránk. A gyönyörű környezeten, kifinomult ruhákon túl ez adja meg igazán a mindennapok szépségét és örömét.

Niki

Senior dressmaker & Sales

Világhírű tervezők ruhái mellett dolgozni igazán nemes, gyönyörű feladat. Mikor a menyasszonyaink megtalálják a tökéletes Álom Ruhát és én segíthettem, mellettük lehettem ezen az úton, az valóban emlékezetes pillanatokat okoz a számomra is.

Fanny

Brand manager & Sales

A mindennapok során kivételes pillanatokat élhetünk át, hiszen az esküvői ruha kiválasztása egy fontos, meghatározó esemény minden menyasszony életében. Ez hatja át minden feladatunkat, ettől válik igazán varázslatossá a munkánk.

Cím

1066 Budapest, Teréz krt. 22.

Telefonszám

+36 1 951 6545

E-mail

info@dioraeskuvo.hu

Vezetőség

vezetoseg@dioraeskuvo.hu

Partneri együttműködés, fotózás, forgatás

dioraszalon@gmail.com

    Írjon nekünk üzenetet!

    Engedje, hogy a mi esküvői ruháink elvarázsolják és kitöltsék a nagy napot csillogással és pompával, amit soha nem felejt el.

    Ezt az oldalt a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és szolgáltatási feltételei érvényesek.