A 2023-as kollekciónk megérkezett! Látogass el hozzánk ruhapróbára és találjuk meg együtt az Álomruhát!

DIORA ESKÜVŐI RUHASZALON

+36 1 951 6545

Szalagavató ruhák

A szalagavatóra készülő lányok többsége április-június tájékán választja ki a ruháját, ezért hozzánk ilyenkor érkezik az új kollekció. Azonban nincs elkésve az a lány sem, aki a nyári szünet után érkezik hozzánk szalagavatós ruhapróbára. Egészen január végéig várunk titeket rengeteg szalagavatós ruhával!

Időpont foglalása nem szükséges!

A szalagavató az első olyan esemény egy fiatal lány életében, ahol hercegnős ruhát viselhet. A Diora szalagavató kollekciója minden képzeletet felülmúló, különleges keringő ruhákból áll, mely a VIP és a Classique kollekcióra osztható. A Classique ruhák a letisztultabb, visszafogottabb szalagavató ruháinkat jelentik, ha pedig valami igazán különleges, extravagáns ruhát szeretnél, a VIP ruhák várnak rád!

Szalagavató ruháink bérlési ára 180.000 Ft-tól 450.000 Ft-ig terjed. A ruhapróba díjmentes, időpont kérése nem szükséges.

Válassz keringős ruhát az Anna-bálra is! A szalagavató kollekció egy fontos tulajdonsága, hogy ezek a darabok nem rendelkeznek uszállyal, így egész este könnyedén tudsz táncolni bennük. Légy te a legszebb elsőbálozó a füredi Anna-bálon és legyen felejthetetlen élmény maga a ruhapróba is!

Időpontfoglalás

Kattints ide, hogy felpróbáld álmaid ruháját!

Diora logo

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!