arrow-rightchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upfacebookinstagramphonetiktokyoutube
01 /

Szalagavató ruhák

A Diora szalagavató kollekciója minden képzeletet felülmúló, különleges keringő ruhákból áll, mely a VIP és a Classique kollekcióra osztható. A Classique ruhák a letisztultabb, visszafogottabb szalagavató ruháinkat jelentik, ha pedig valami igazán különleges, extravagáns ruhát szeretnél, a VIP ruhák várnak rád!
A szalagavató kollekció egy fontos tulajdonsága, hogy ezek a darabok nem rendelkeznek uszállyal, így egész este könnyedén tudsz táncolni bennük. Légy te a legszebb a bálon és legyen felejthetetlen élmény a ruhapróba is!

A szalagavató az első olyan esemény egy fiatal lány életében, ahol hercegnős ruhát viselhet. A Diora szalagavató kollekciója minden képzeletet felülmúló, különleges keringő ruhákból áll, mely a VIP és a Classique kollekcióra osztható. A Classique ruhák a letisztultabb, visszafogottabb szalagavató ruháinkat jelentik, ha pedig valami igazán különleges, extravagáns ruhát szeretnél, a VIP ruhák várnak rád!

Szalagavató ruháink bérlési ára 180.000 Ft-tól 450.000 Ft-ig terjed. A ruhapróba díjmentes, időpont kérése nem szükséges. Válassz keringős ruhát az Anna-bálra is! A szalagavató kollekció egy fontos tulajdonsága, hogy ezek a darabok nem rendelkeznek uszállyal, így egész este könnyedén tudsz táncolni bennük. Légy te a legszebb elsőbálozó a füredi Anna-bálon és legyen felejthetetlen élmény maga a ruhapróba is!

    Szalagavató ruhapróba

    Ezt az oldalt a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és szolgáltatási feltételei érvényesek.